Onze diensten

ProfiNRG helpt installateurs bij het ontwerpen van hun grootschalige projecten. Met behulp van geavanceerde software maken we legplannen, omvormercalculaties, ballastberekeningen, kabelberekeningen en opbrengstberekeningen. Wij dragen een passende oplossing aan voor uw klant, voor zowel de AC- als de DC-zijde van de installatie. Daarnaast brengen wij u in contact met ervaren montageteams, ondersteunen wij bij het inbedrijfstellen van de installatie en kunnen we zelfs de complete installatie voor onze rekening nemen. ProfiNRG helpt installateurs in alle fasen van het project.

 
 

Workshops en trainingen

Kennis delen is wat ProfiNRG groot gemaakt heeft en dit blijven we doen. De opgedane kennis uit onze eigen projecten delen wij met onze installateurs door het hele land. Wij geven onder andere een verkoop training voor grote PV-systemen, hierin behandelen we de SDE++, verzekeringen en garanties, onderhoudscontracten en financieringen. Daarnaast hebben we ook een technische training voor grote PV-systemen waarin we o.a. de systeem opbouw, omvormers, bekabeling, verdeelkasten, en trafo's behandelen. Verder biedt ProfiNRG de mogelijkheid om productrainingen bij u op locatie te geven.

Ons assortiment

ProfiNRG werkt uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten, we kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij hebben een jarenlange relatie met merken als Huawei en Jinko Solar. Daarnaast hebben we innovatieve oplossingen als de Grid Manager Flex en uitgekiende onderverdelers voor SDE-projecten.

 
 

Waterstof

ProfiNRG blijft zich ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve duurzame oplossingen. Zo ook waterstof-oplossingen. Als een van de eerste bedrijven in Nederland heeft ProfiNRG een uitgebreid assortiment voor het realiseren van een waterstof installatie in huis. ProfiNRG levert het totale spectrum van losse onderdelen tot complete waterstofsystemen inclusief installatie.

Meer informatie?

Bent u installateur en wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Voor installateurs
Matthijs de Rooij