Oorsprong

In 2009 zette oprichter Cees van de Werken zijn eerste stappen in zonne-energie. PV-installaties werden in die tijd vooral gekocht door particulieren, de early adopters. In 2012 werd samen met medeoprichter Bert van Woudenberg een doorslaggevende keuze gemaakt, om uitsluitend zakelijke klanten te bedienen.

Sinds 2013 levert ProfiNRG ook complete PV-systemen aan bouw- en installatiebedrijven. Uniek aan onze werkwijze is dat we deze bedrijven ontzorgen, door de installatie volledig voor te bereiden, incl. het legplan, kabelberekening, verdeelkasten en systeemdocumentatie. Door kostprijsdaling van PV-panelen nam de belangstelling steeds meer toe. Er werden steeds grotere systemen verkocht, maar er kwam ook meer behoefte naar financiering en exploitatieoplossingen.

Hiervoor werd Sunvest, in het leven geroepen. Sunvest ontwikkelt, financiert, realiseert en exploiteert zonneparken. Wij zijn inmiddels vanuit meerdere bedrijven actief in zonne-energie. We importeren, bouwen, distribueren, financieren, onderhouden en exploiteren grootschalige zonne-energie installaties op daken en velden.

 
 

Onze aanpak

Na ontvangst van uw offerteaanvraag, schouwen wij uw locatie (ook bouwkundig) en inventariseren wij uw wensen. Daarna zullen we een legplan maken, en uw installatie DC- en AC zijdig ontwerpen. We maken kabelberekeningen, selecteren verdeelkasten en werken op basis van de beschikbare netaansluiting een voorstel uit, eventueel incl. benodigde middenspanningstransformator. In nauw overleg komen we tot de beste oplossing en aanbieding voor uw situatie. In dit traject heeft u altijd direct contact met dezelfde verkoopadviseur, die wordt ondersteund door onze specialisten.

Het Team

Ervaring en gedrevenheid van onze medewerkers zijn bepalend voor uw tevredenheid en ons succes. Daarom heeft ProfiNRG oog voor de ontwikkeling, veiligheid en het welzijn van haar medewerkers. Ons team heeft ervaring in de verkoop en installatie van grote zonnepaneelprojecten van 100 kWp en groter. Projecten boven de 1 Megawattpiek (3700 panelen) zijn geen uitzondering meer. Wij bouwen deze op daken en in het vrije veld. Daarnaast helpen we u graag met het aanvragen van sde+. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op.

 
 

Werken bij ProfiNRG

Wij zijn altijd op zoek naar toppers die willen werken in de duurzame energie! Ben jij een commercieel talent of een echte techneut? Bekijk snel of er een interessante vacature bij ons open staat!

Meer informatie?

Cees is oprichter en mede-eigenaar van ProfiNRG. Inmiddels heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in ontwerp, verkoop en realisatie van zonne-energiesystemen. Bij ProfiNRG richt hij zich voornamelijk op de verkoop en ontwikkeling van zonne-parken en grootschalige daken. Heeft u een interessante case voor hem, dan komt hij graag met u in contact.

Over ProfiNRG
Cees van de Werken