Oplossingen voor

Eindgebruikers

Als eindgebruiker van een groot PV-systeem wilt u graag weten of deze goed werkt. Daarom worden al onze installaties aangesloten op ons online monitoringsportaal. Hier kunt u, met een eigen inlog, zien of uw PV-systeem nog steeds goed werkt. Ook ons serviceteam houdt uw installatie goed in de gaten en onderneemt actie wanneer dat nodig is. Hierdoor kunnen wij snel reageren als er een probleem zou zijn met uw installatie of deze juist voorkomen.

Wij bieden voor u als eindgebruiker ook Inspectie/Onderhoud aan voor uw systeem, dit kan eenmalig zijn of in contract vorm. Hiernaast leest u daar meer over.

We hebben inmiddels al heel wat zonnestroomsystemen bij agrarische en grootzakelijke bedrijven gebouwd. Ook bij u kunnen we een systeem met maximaal rendement installeren, maar daarmee houdt het niet op. Het systeem dient professioneel onderhouden te worden. Dit is steeds vaker een eis van de verzekeringsmaatschappijen, maar service en onderhoud is ook nodig om maximaal rendement te halen uit uw systeem. Daarnaast dienen storingen snel en adequaat opgelost te worden.

Wij bieden verschillende servicecontracten aan waarbij u voor een groot deel bepaalt wat u zelf wilt onderhouden en welk deel wij voor u onderhouden. Mocht u de regie zelf willen houden, dan kunnen we voor u de installatie en opbrengst 24/7 monitoren. Bij een afwijking zullen we contact met u opnemen. De keuze en verantwoordelijkheid voor het oplossen van de afwijking ligt dan bij u, maar wij staan u met advies terzijde. Wij kunnen u echter ook maximaal ontzorgen. U betaalt dan een vast bedrag per jaar en wij garanderen de beschikbaarheid en opbrengst van het systeem.

ProfiNRG heeft 2 onderhoudscontracten met verschillende opties: Profi Plus en Profi All-in.
De voordelen van een contract zijn o.a.: monitoring & alarmering, snelle interventie, preventief onderhoud en rapportages. Bij een Profi All-in contract liggen de onderdelen op voorraad in ons magazijn, zodat we bij een storing snel kunnen schakelen en meteen de juiste materialen bij de hand hebben. Voor het schoonmaken van de zonnepanelen maken wij gebruik van verschillende partners. Wilt u meer weten over de prijzen? Neem dan contact op met ons serviceteam.