Kostprijsverlaging

Ons doel is om de kostprijs van zonnestroom zover omlaag te brengen dat we uiteindelijk zonder subsidie PV-systemen kunnen bouwen voor onze klanten. Wij geloven dat zonne-energie installaties (in combinatie met opslagsystemen) een doorslaggevende bijdrage kunnen leveren aan een CO2-neutrale energievoorziening.

 
 

Agrarische wortels

Wij zijn trots op onze agrarische wortels. Sinds de oprichting heeft ProfiNRG onder de slogan "Boerenverstand van Zonnepanelen" meer dan duizend agrarische projecten gebouwd.

Praktijkgericht, Kennis delen & Samenwerken

Deze 3 kernwaarden klinken door in de manier waarop ProfiNRG omgaat met haar klanten, toeleveranciers en andere partners. Onze pragmatische aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten. We delen onze kennis en ervaring met installatiebedrijven, partners en klanten. Door samen te werken komen we verder. Dankzij jarenlange ervaring zetten we de standaard op gebied van veiligheid, kwaliteit en innovatie. Hierdoor verbeteren we het rendement van uw project, tijdens de realisatie van een project maar ook in de O&M fase.

Meer informatie?

Bert is oprichter en mede-eigenaar van ProfiNRG. Hij is erkend elektrotechnisch installateur en adviseert bij het aansluiten van grootschalige PV installaties incl. het berekenen van vermogens en kabeldimensionering. Samenwerken met mensen in de techniek en participeren in complexe installaties, waarbij slimme oplossingen gevraagd worden, zijn enkele van zijn competenties.

Wat drijft ons
Bert van Woudenberg