Vacatures

Lead Engineer

Als Engineer draag je bij met ontwerp en technische kennis aan zowel projecten in ontwikkelings-/offertefase als projecten in opdracht in voorbereidings-/uitvoeringsfase. Daarnaast help je mee aan algemene kennisontwikkeling in het bedrijf en weet je de weg om zaken wetenschappelijk te onderbouwen.

Medewerker Finance

Vanwege de aanhoudende groei van ProfiNRG op het gebied van zonneparken zijn wij op zoek naar versterking binnen ons Finance team. Je houd je onder andere bezig met het uitvoeren van verbeterprocessen en ondersteunt bij de financiële administratie, personeelsadministratie en controlling.

Jr. Projectmanager Zonneparken

Vanwege de aanhoudende groei van ProfiNRG op het gebied van zonneparken zijn wij op zoek naar een Junior Projectmanager die ons team komt versterken. In deze unieke rol wordt je in twee jaar opgeleid om het bouwen van grootschalige Zonneparken (> 4 Mln. euro) zelfstandig te leiden. In de eerste twee jaar ondersteun je het huidige team van projectmanagers.

Projectleider zonnepanelen

Als Projectleider ben je vaak op locatie en leid je projecten op de aspecten techniek, tijd en geld. Daarnaast heb je nauw contact met de klant en interne organisatie.

Werkvoorbereider zonnepanelen

Als werkvoorbereider houdt je je bezig met het uitwerken van verkochte zonnestroomsystemen en heb je contact met zowel de klant als interne organisatie