Het volledige proces in één hand

Wij zijn één van de weinige partijen die alle fasen van de ontwikkeling, planning en bouw van een PV-installatie zelf verzorgen. Ook adviseren en ondersteunen wij u bij het regelen van de financiering en subsidies. Wij zorgen voor een locatiestudie, ontwerpen uw installatie, maken de bouwplanning, regelen de net-aansluiting en berekenen de energie-opbrengst. Wij regelen dus het volledige proces. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk voor u. Eventueel nemen wij alle beslissende stappen van het projectmanagement in beheer als uw totaalinstallateur. Wij werken wereldwijd samen met toon-aangevende fabrikanten, kiezen de beste materialen en stellen kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop. Een optimale balans tussen prijs, prestaties en kwaliteit is voor ons een vereiste. Met ProfiNRG weet u dan ook precies waar u aan toe bent.

 
 

SDE++

Een goed project begint met een goed advies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Wij helpen u bij de aanvraag van de nieuwe SDE++ subsidie en de verkoop van uw stroom en groene stroomcertificaten. De SDE++ is een belangrijke deel van de businesscase voor het realiseren van een zonnestroomsysteem. Laat u daarom goed en kundig adviseren door een van onze specialisten. Naast de SDE++ kunnen we u ook helpen bij vragen over de MIA, VAMIL en de subsidieregeling Jonge Landbouwers.

Uitgekiende oplossingen

ProfiNRG heeft door de jaren heen verschillende uitgekiende oplossingen bedacht om kosten te drukken, rendement te verhogen en om technische aanpassingen aan bestaande installaties te minimaliseren. Zo waren wij een de eerste speler in de markt met een eigen dynamische vermogens begrenzer waardoor onze klanten meer vermogen op hun aansluiting kwijt kunnen. Daarnaast hebben we innovatieve oplossingen voor daken, velden en kassen.

Meer informatie?

Wilt u een offerte ontvangen voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak? Neem dan contact met ons op.

Voor agrariërs
André Rijken