Corona maatregelen ProfiNRG

Beste klant,

De maatregelen rondom het coronavirus zullen ook voor ProfiNRG wat veranderingen met zich mee brengen. De effecten van het virus zijn in onze branche al langer merkbaar, aangezien het gros van de producten uit China komt. De afgelopen weken hebben wij er hard aan gewerkt om de gevolgen te minimaliseren. De reeds geplaatste orders zullen wij volgens afspraak leveren. Nieuwe bestellingen van zonnepanelen kunnen wij vanaf eind april uitleveren. Voor details omtrent levertijd en prijzen kun je contact opnemen met onze verkopers via 030-265 8512 of info@profinrg.nl.

Wij blijven open
De komende tijd zal de bezetting op ons kantoor minimaal zijn. Wel zullen we telefonisch en per mail goed bereikbaar blijven. Leveringen die de komende weken gepland staan zullen zonder tegenbericht gewoon uitgeleverd worden, tenzij er vanuit overheidswegen op korte termijn nieuwe maatregelen opgelegd worden.
Afhalen kan momenteel alleen op afspraak. Wanneer je komt afhalen vragen wij je een veilige afstand tot ons personeel te houden (1,5m). Mocht je verkouden en/of griepklachten hebben, dan verzoeken wij je thuis te blijven. Dit vragen wij ook van ons personeel.

Mocht je reeds orders bij ons geplaatst hebben die uitgesteld moeten worden, laat het ons dan z.s.m. weten.

We wensen iedereen veel succes de komende tijd. Mochten we je ergens mee kunnen helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Namens het team van ProfiNRG, met hartelijke groet,
Cees van de Werken, René Hanssen, Bert van Woudenberg
Directie