Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Speerpunten op het gebied van energiebesparing en duurzaam produceren zijn diep in ons beleid verankerd. Door middel van o.a. rookgasreiniging, twee eigen WKK-installaties en een modern afzuigsysteem zorgen we ervoor dat het welzijn van mens en milieu zo veel mogelijk gewaarborgd wordt.

Sinds kort kunnen we aan dit lijstje het – door ProfiNRG gerealiseerde – PV systeem toevoegen. Ruim 7.000 duizend panelen werden op onze daken gelegd, waarmee een groot deel van ons stroomverbruik wordt opgewekt. Door teruglevering van onze overcapaciteit kunnen ook bewoners in de omgeving gebruik maken van onze groene stroom.

Meer informatie?

Arjen heeft passie voor duurzaamheid. Hij heeft in verschillende rollen voor de zakelijke markt projecten geïnitieerd en gerealiseerd. Blinkt uit in het verbinden van verschillende stakeholders en is een echte spin in het web. Dat varieert van het opstellen van een valide businesscase, aanvragen van subsidies, tot en met ontwerp en voorstel. Geïnteresseerd in wat Arjen voor u kan betekenen, neem dan contact met hem op.

Steenfabriek de Rijswaard – Aalst
Arjen Schaap