Oplossingen voor

Eindgebruikers

Als eindgebruiker van een groot PV-systeem wilt u graag weten of deze goed werkt. Daarom worden al onze installaties aangesloten op ons online monitoringsportaal. Hier kunt u, met een eigen inlog, zien of uw PV-systeem nog steeds goed werkt. Ook ons serviceteam houdt uw installatie goed in de gaten en onderneemt actie wanneer dat nodig is. Hierdoor kunnen wij snel reageren als er een probleem zou zijn met uw installatie of deze juist voorkomen.

Wij bieden voor u als eindgebruiker ook Inspectie/Onderhoud aan voor uw systeem, dit kan eenmalig zijn of in contract vorm. Voor de contractvormen kunt u hier kijken: Onderhoudscontracten (link naar de contracten)

Onderhoudscontract

Ook na oplevering ontzorgen wij u. Wij kunnen uw systeem onderhouden en in beheer nemen. Wij bieden verschillende servicecontracten aan waarbij u voor een groot deel bepaalt wat u zelf wilt onderhouden en welk deel wij voor u onderhouden. Mocht u de regie zelf willen houden, dan kunnen we voor u de installatie en opbrengst 24/7 monitoren. Bij een afwijking zullen we contact met u opnemen. De keuze en verantwoordelijkheid voor het oplossen van de afwijking ligt dan bij u, maar wij staan u met advies terzijde.

ProfiNRG heeft 2 onderhoudscontracten met verschillende opties: Profi Plus en Profi All-in.
De voordelen van een contract zijn o.a.: monitoring & alarmering, snelle interventie, preventief onderhoud en rapportages. Bij een Profi All-in contract liggen de onderdelen op voorraad in ons magazijn, zodat we bij een storing snel kunnen schakelen en meteen de juiste materialen bij de hand hebben. Voor het schoonmaken van de zonnepanelen maken wij gebruik van verschillende partners. Wilt u meer weten over de prijzen? Neem dan contact op met ons serviceteam.