Kies voor zekerheid

Investeert u in zonnepanelen, ga dan voor kwaliteit en zekerheid. Ook banken en verzekeraars stellen eisen aan de kwaliteit van de materialen en de installateur. Kies voor zonnepanelen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen en een installateur met het keurmerk Zonnekeur. Kies daarom voor ProfiNRG, met ruim 10 jaar ervaring in zonnestroom-systemen een bewezen, betrouwbare partner.

 
 

Dat is ProfiNRG

Wij ontwerpen precies de installatie die u nodig hebt en verzorgen het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak. Zonnepaneleninstallaties van ProfiNRG geven u een optimaal rendement, dankzij de efficiënte, moderne omvormers die we toepassen. Onze opbouw zorgt voor hoge efficiency en lage onderhoudskosten.

U kunt rekenen op:

- Een doordacht ontworpen zonnepaneleninstallatie
- Hoogwaardige materialen
- Een heldere kosten-batenanalyse
- Advies en hulp bij het regelen van de financiering
- Een gunstige terugverdientijd
- Optimale service

Voor bedrijven

U bent eigenaar van vastgoed met een groot dakoppervlak. U wilt flink besparen op uw energiekosten en vindt duurzaamheid belangrijk. Kies dan voor een zonnepaneleninstallatie van ProfiNRG. Wij plaatsen al jaren succesvol grootschalige, kwalitatief hoogwaardige zonnepaneleninstallaties. Met mooie rendementen als resultaat.

Voor agrariërs

Uw agrarisch bedrijf ombouwen tot een zonne-energiecentrale vraagt een flinke investering. Dus wilt u zekerheid dat u de beste PV-installatie krijgt en dat het installatieproces van begin tot eind goed geregeld is. ProfiNRG is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en actuele technische kennis, die niet in standaard oplossingen denkt maar maatwerk biedt.

Meer informatie?

Cees is oprichter en mede-eigenaar van ProfiNRG. Inmiddels heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in ontwerp, verkoop en realisatie van zonne-energiesystemen. Bij ProfiNRG richt hij zich voornamelijk op de verkoop en ontwikkeling van zonne-parken en grootschalige daken. Heeft u een interessante case voor hem, dan komt hij graag met u in contact.

BEDRIJFSDAKEN
Cees van de Werken